Kalle Haglund med ockulta föreställningar är en vemodshumoristisk monolog om att de facto: den som söker, den skall finna. Om inte annat det den söker.

Med anledning av ett tappat självförtroende och en vag, politisk och religiöst obunden personlighet undersöker Kalle Haglund möjligheten till rekonstruktion av sig själv genom att närma sig den andliga dimensionen av livet. Bland annat genom att ställa sitt horoskop och anmäla sig till en alkemisk guidad meditation.

Kalle Haglund är örebroaren som blev komiker, poet, musiker, artist och författare (utan ambition att för den skull skriva den roman som ännu ej är skriven). För länge sedan vann han SM i Poetry Slam och kom trea i VM. Han har även skrivit manus till filmen Lycka till och ta hand om varandra (2012). Under åren har Kalle turnerat med Riksteatern med flera egna föreställningar. Exempelvis Vem har lurat barnen? som gjordes tillsammans med musikern och artisten Laleh och föreställningen Lätt autistiska särintressen tillsammans med musikern Markus Jägerstedt (Robyn, La belle magique).

Med vemod, charm, eftertänksam och underfundig humor har Kalle Haglund blivit en mycket hyllad ordkonstnär och underhållare.

Av och med: Kalle Haglund Regi: Sandra Backman Ljus: Anette Tarstad Musik: Kalle Haglund & Markus Jägerstedt